Pneumatik sendi lutut Aluminium alloy

Katrangan singkat:

Kanthi kontrol ayunan lan pigura superlight, sendi dhengkul iki ngidini gerakan lumampah kanthi lancar. Kanthi desain pneumatik, lan paling cocog kanggo kasus sing mbutuhake tingkat kegiatan moderat lan stabilitas sing dhuwur.

Fitur:

  • Fleksi lan ekstensi sing bisa diatur mandiri, cocog kanggo pasien tingkat aktivitas sing luwih dhuwur
  • Lampiran proksimal duwe pangaturan rotasi
  • Kabeh sumbu kanthi bantalan sing dibangun
  • Tujuane kanggo disarticulation ndhuwur dhengkul utawa dhengkul
  • Bingkai paduan aluminium superlight lan sambungan digawe saka campuran pesawat
  • Cocog kanggo pangguna K2-K3

Detail Produk

Profil Perusahaan

Tag produk

产品介绍

 z 1 3K03 4 Bar Pnumacl Knee Joint

alumunium

 we 2 3K03-KD 4 Bar Pnumacl Knee Joint kanggo disarticulation

alumunium

 z (2) 3

3K04

4 Bar Pnumacl Knee Joint

alumunium

 z (2)

4

3K04-KD

4 Bar Pnumacl Knee Joint kanggo disarticulation

alumunium

z (3) 5

3K08

5 Bar Pneumatik Knee Join

alumunium

1

 

Fitur produk:

  • Digawe dening magnesium lan aluminium alloy
  • Luwih cahya, luwih awet, konsumsi energi kurang, kontrol gampang
  • Four bar linkage pneumatic struture, desain kanggo mesthekake lumaku alam anteng

Deskripsi Produk

 

Jeneng produk

4 Bar Pnumacl Knee Joint

Iterm NO.

3K03

Bobot

770g

Bahan

wesi aluminium magnesium

dawa

20 cm

Sudut Fleksi

140°

Watesan bobot

100 kg

 lulus 3 yuta tes kekuatan struktural dinamis dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Aksesori Rehabilitasi Nasional

Four link struktur tekanan udara pindho, nyetel damping, efek extension apik, buffering kuwat, ing proses mlaku nyimpen tenaga kerja, gait alam

2

Deskripsi Produk

 

Jeneng produk

4 Bar Pnumacl Knee Joint kanggo disarticulation

Iterm NO.

3K03-KD

Bobot

830g

Bahan

wesi aluminium magnesium

dawa

220 cm

Sudut Fleksi

140°

Watesan bobot

100 kg

 lulus 3 yuta tes kekuatan struktural dinamis dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Aksesori Rehabilitasi Nasional

Four link struktur tekanan udara pindho, nyetel damping, efek extension apik, buffering kuwat, ing proses mlaku nyimpen tenaga kerja, gait alam

3

Fitur produk:

  • Kanthi wesi-magnesium aluminium alloy cara khusus mbentuk Processing awet.
  • Desain struktur pnumatik papat-link kanggo mesthekake lumampah alami sing stabil
  • Penampilan estetis saka internasional sing loman.
  • Luwih awet lan lancar mlaku mlaku
  • Cocog kanggo wong sing amputasi ndhuwur dhengkul, lan uga cocog kanggo amptee kanthi disarticulation dhengkul.

Deskripsi Produk

 

Jeneng produk

4 Bar Pnumacl Knee Join

Iterm NO.

3K04

Bobot

820g

Bahan

wesi aluminium magnesium

dawa

220 cm

Sudut Fleksi

140°

Watesan bobot

100 kg

 lulus 3 yuta tes kekuatan struktural dinamis dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Aksesori Rehabilitasi Nasional

Four link struktur tekanan udara pindho, nyetel damping, efek extension apik, buffering kuwat, ing proses mlaku nyimpen tenaga kerja, gait alam

Deskripsi Produk

 

Jeneng produk

4 Bar Pnumacl Knee Join kanggo disarticulation

Iterm NO.

3K04-k'D

Bobot

820g

Bahan

wesi aluminium magnesium

dawa

220 cm

Sudut Fleksi

140°

Watesan bobot

100 kg

 lulus 3 yuta tes kekuatan struktural dinamis dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Aksesori Rehabilitasi Nasional

Four link struktur tekanan udara pindho, nyetel damping, efek extension apik, buffering kuwat, ing proses mlaku nyimpen tenaga kerja, gait alam

4

Fitur produk:

  • Struktur limang link, stabilitas kuwat sajrone periode dhukungan, efek perakitan sing cocog.
  • Piranti kontrol pneumatik ora mung bisa njamin stabilitas dhukungan sendi lutut, nanging uga nyedhiyakake kontrol sing efisien
  • sajrone periode ayunan.
  •  Fungsi kontrol periode ayunan pneumatik njamin yen mlaku pasien kanthi alamiah harmonis ing kacepetan lumampah sing beda.
  • Ing silinder, resistance flexion lan resistance extension sak wektu ayunan bisa diatur saka wong kanggo wong.
  •  Ditrapake kanggo pasien kanthi tingkat fungsional moderat lan mobilitas luwih akeh, nanging ora kanggo pasien kanthi tingkat fungsional sing luwih murah.

Deskripsi Produk

 

Jeneng produk

5 Bar Pneumatik Knee Join

Iterm NO.

3K08

Bobot

845g

Bahan

Aluminium Alloy Kab

dawa

210 cm

Sudut Fleksi

155°

Watesan bobot

100 kg

 lulus 3 yuta tes kekuatan struktural dinamis dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Aksesori Rehabilitasi Nasional

1- Geometri mesthekake yen sendi dhengkul dikunci sajrone fase dhukungan, lan kunci geometri kanthi otomatis ora dikunci nalika sendi lutut pindhah menyang fase lumampah.

2- Desain silinder gedhe independen, sawetara pangaturan sing luwih akeh, kemampuan kontrol sing luwih kuat.

3- Desain bar dawa, pasien ing proses mlaku luwih hemat energi, postur sing apik.

 







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • aboutjpg

    Babagan Kita

     

    Hebei Baisite Prosthetic Orthotic Technology Co.ltd lokal ing kutha iShijiazhuang, China.we spesialis ing Prosthetics lan Orthotics.Pabrik kita duwe pengalaman manufaktur luwih saka 10 taun. kanggo para pelanggan, tujuane yaiku nawakake teknologi sing luwih canggih, desain sing luwih manusiawi lan layanan sing luwih wicaksana kanggo entuk kapercayan lan persetujuan pelanggan, menehi kontribusi kanggo jagad iki, Sugeng rawuh kabeh kanca-kanca, lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo kita. masa depan padhang.

    about_us

    fctory1展会800FAQ

    P: Apa aku bisa nyithak logo ing produk?

    A: ya, logo dicithak kanthi laser, nanging kanthi syarat jumlahe luwih saka 50pcs.

     

    P: Kepiye carane njaluk katalog?

    A: Mangga aran gratis kanggo ngirim kula Email utawa whatsapp kula kanggo njaluk katalog utawa sampeyan bisa download katalog saka menu bar wensite.

     

    P: Apa wektu pangiriman sampeyan?

    A: Biasane kita bakal ngatur kiriman ing 2-5 dina.

     

    P: Apa syarat pangiriman sampeyan?

    A: Kita nampa EXW, FOB, CIF etc.Sampeyan bisa milih siji kang iis paling convient lan efektif kanggo sampeyan.

     

    P: Apa sing bisa ditindakake yen kita nemokake masalah kualitas utawa kuantitas nalika nampa barang?

    A: Mangga ngirim foto lan bukti video, kita bakal nggawe solusi marem ing 24 jam uopn konfirmasi masalah.

     

    运输运输1

     

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita